Nyt tag

Professionelt tagarbejde og meget mere i Aarhus, Djursland og omegn

Hos DK Tag & Facade tilbyder vi professionelt tagarbejde i høj kvalitet i Aarhus, Djursland og omegn. Med mere end 10 års erfaring indenfor tagarbejde er vi specialister i alt fra lægning af nyt tag og tagrenovering til eternittag og andre tagtyper.

Vi tror på, at vores kunders tilfredshed kommer først, og derfor går vi altid den ekstra mil for at sikre, at vores arbejde er af højeste kvalitet og sikkerhed. Vores erfarne håndværkere er specialiserede i tagarbejde og har stor ekspertise indenfor alle aspekter af tagrenovering og lægning af nyt tag.

Eternittag i Aarhus, Djursland og omegn

Vi tilbyder også eternittag i Aarhus, Djursland og omegn, en stærk og fleksibel tagløsning, der kræver minimal vedligeholdelse. Eternitplader kan anvendes på tag med en hældning ned til 14 grader og er modstandsdygtige over for alger og andet snavs. Med eternittag er du sikret en langtidsholdbar og stilsikker løsning, der passer perfekt til både nye og ældre byggerier.

Indledende samtale om nyt tag og eternittag

Inden vi påbegynder projektet, sørger vi for at tage en indledende samtale, så vi kan få en forståelse for dine ønsker og behov. Herefter præsenterer vi dig for en plan og pris på nyt tag, så du ved, hvad du kan forvente dig. Vi tilbyder også uforpligtende tilbud på dit projekt, og du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om nyt tag, eternittag og priser på nyt tag i Aarhus, Djursland og omegn.

Kontakt os i dag for at høre mere

Kontakt os i dag på telefon 29 28 40 71 eller send en mail til dk@tag-facade.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe med dit nye tag. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste projekt.