Pris på nyt tag og eternittag i Århus og på Djursland

Nyt tag, tagrenovering og eternittag

Har du problemer med taget? DK Tag & Facade tilbyder en konkurrencepris på nyt tag, eternittag eller tagrenovering i Århus, på Djursland eller omegn. Når din bolig trænger til nyt tag, er det vigtigt at overlade opgaven til dygtige og erfarne fagfolk. Hos DK Tag & Facade er vi specialister i alle former for tagarbejde – uanset om du skal have lagt nyt tag eller renoveret det gamle.

Tagarbejde i høj kvalitet

Vi har kompetencerne til at give dig netop det tag, du ønsker og har behov for, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden. Vi rådgiver og vejleder dig fra start til slut, så du altid er informeret om forløbet. Se vores tidligere projekter i forbindelse tagarbejde.

Få en fleksibel tagløsning med eternittag

Ønsker du en stærk og fleksibel tagløsning, så er eternittag det oplagte valg. Eternitplader monteres hurtigt og kan anvendes på tag med en hældning ned til 14 grader. Det er en robust løsning, der kræver minimal vedligeholdelse, og som er modstandsdygtigt over for eksempelvis alger. Med eternittag er du sikret en langtidsholdbar og stilsikker løsning, der passer perfekt til både nye og ældre byggerier.

Vores pris på nyt tag

Inden vi påbegynder projektet, sørger vi for at tage en indledende samtale, så vi kan få en forståelse for dine ønsker og behov. Det vil derefter bliver præsenteret med plan og pris på nyt tag.

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Er du interesseret i at høre mere om vores service, eller ønsker du at få en pris på dit projekt? Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 29 28 40 71, sende en mail til dk@tag-facade.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi udfører tagrenovering og lægning af nyt tag i Århus samt hele Djursland og resten af Østjylland.

Læs mere om vores virksomhed.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os og få rådgivning eller svar på spørgsmål – vi er her for dig.