Få en pris på nyt tag og eternittag i Århus og på Djursland

Skal du have lagt nyt tag?

Når din bolig trænger til nyt tag, er det vigtigt at overlade opgaven til dygtige og erfarne fagfolk. Hos DK Tag & Facade er vi specialister i alle former for tagarbejde – uanset om du skal have lagt nyt tag eller renoveret det gamle. Vi har kompetencerne til at give dig netop det tag, du ønsker og har behov for, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden. Vi rådgiver og vejleder dig fra start til slut, så du altid er informeret om forløbet.

Få en fleksibel tagløsning med eternittag

Ønsker du en stærk og fleksibel tagløsning, er eternittag det oplagte valg. Eternitplader monteres hurtigt og kan anvendes på tag med en hældning ned til 14 grader. Det er en robust løsning, der kræver minimal vedligeholdelse og er modstandsdygtigt over for eksempelvis alger. Med eternittag er du sikret en langtidsholdbar og stilsikker løsning, der passer perfekt til både nye og ældre byggerier.

Kontakt os for at få en pris på nyt tag i Århus og på Djursland

Vil du vide mere om vores tagarbejde eller have en pris på nyt tag, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 29 28 40 71 eller mail dk@tag-facade.dk. Vi udfører arbejde på hele Djursland samt Århus og resten af Østjylland.

Læs mere om vores virksomhed her.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os og få rådgivning eller svar på spørgsmål – vi er her for dig.